N'Gai zamu Of Ginba's Hero ( picture by Karin van Klaveren )

— Nakomelingen —

De pups van 2004 : 

Dit was het 2e nest van Demba en Thokoza Azibo, op 8 maart 2004 werden 13 pups geboren, 5 reutjes en 8 teefjes, waarvan we helaas 1 reutje moeten hebben laten inslapen. 

Montezuma Of Ginba's Hero hebben we zelf gehouden, met haar hebben we niet gefokt. 

De pups van 2002 : 
We hebben een hele tijd gezocht naar een reu voor Demba. Wij vinden het belangrijk dat een nest doordacht gefokt wordt, zodat de pups behalve een goede gezondheid, ook mooi qua uiterlijk zijn en een makkelijk karakter hebben. In 2002 kreeg Demba haar eerste nest. Het was een hele zoektocht om een lieve, mooie, gezonde partner voor haar te vinden. Na lang zoeken en veel informeren kwamen we in contact met familie Maassen en Thokoza Azibo (Bo is zijn roepnaam). We hadden een zus van Bo gezien en vonden dat ook een hele mooie ridgeback. Samen met de fokker van Bo, Jolan Hellebrekers, hebben we toen de stambomen bekeken en veel informatie van Demba en Bo vergeleken. Toen we hem op shows zagen konden we zien dat zijn exterieur ons erg aanspreekt. Later hebben we een bezoekje aan Bo gebracht om te kijken hoe hij thuis is, en het bleek een spontane reu die heel makkelijk in de omgang is. Hij is HD - (A) en ED vrij, dus ook dit is goed.

Op 20 april 2002 werden de pups geboren, 8 reutjes en 4 teefjes. 
1 Reutje heeft zijn nieuwe forever home gevonden bij Katja Mateboer.
Hij won vele titels, en tot de dag van vandaag wordt hij geroemd om zijn prachtige karakter, zijn geweldige uiterlijk, en geweldige nakomelingen. 
Meer info over N'Gai Zamu Of Ginba's Hero oftewel Dodge vindt u hier.

N'Gai Zamu Of Ginba's Hero ( Picture by Karin van Klaveren )
N'Gai Zamu Of Ginba's Hero ( Picture by Karin van Klaveren )

1 Teefje vond haar nieuwe thuis bij Petra Stracke, jarenlange fokker en keurmeester van Ridgebacks in Duitsland, meer info over Missie Of Ginba's Hero vindt u hier

Missie Of Ginba's Hero ( Picture by Karin van Klaveren )
Missie Of Ginba's Hero ( Picture by Karin van Klaveren )
Missie Of Ginba's Hero
Missie Of Ginba's HeroRhodesian Ridgeback Kennel Of Ginba's Hero
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin